U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wie zijn de mensen achter de honden die bij ons wonen en waar ons leven ondermeer om draait?  Wij zijn Elise en Ad. Op dit moment hebben we vier Golden Retrievers: Terra, Flow, Bing en Pepijn.

In 2009 wordt de belangstelling voor ‘het werken met Goldens’ gewekt door een collega van Elise, die al vele jaren de jachthondensport beoefent. Ze brengt met haar enthousiaste verhalen het jachtvirus over. Vanaf dat ogenblik begint het zoeken naar een geschikte jachthond. Uiteindelijk komt Terra in 2010 in ons leven. Haar inzet en will to please zijn zo groot dat we besluiten een tweede Golden uit de werklijn te zoeken. Die speurtocht  leidt in 2013 tot een tweede jachthond: Flow, een halfzusje van Terra. In 2017 kwam daar een derde bij, dit keer een reu genaamd Bing. 

Omdat we het leuk vonden een nestje te fokken met Flow en Bing hebben we met succes de kennelnaam Flow Of Happy Gold aangevraagd bij de Raad van Beheer.

In 2019 hebben we met succes een nestje gefokt met Flow en Bing. Daaruit hebben we Pepijn aangehouden.

Onze Goldens zijn verschillend qua karakter, maar een ding hebben ze gemeen: ze willen heel graag werken voor de baas. Eenmaal op de training of bij een proef zijn ze gefocust op het binnenhalen van de dummy of het wild.

Gezondheid, karakter, passie voor het werk en will to please vinden we heel belangrijk. Ons streven is dan ook op verantwoorde wijze deel te nemen aan het in stand houden en of verbeteren van het ras.